zzp verzekeringen: arbeidsongeschikt, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, pensioen
  • Persoonlijk Advies

    Het internet biedt veel informatie maar geen persoonlijk advies. In een vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat voor uw situatie de beste verzekering is.

Informatie over Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Je bent een gezonde zzp’er en verwacht niet dat je ziek wordt, toch kan het gebeuren. Waarschijnlijk zijn de financiële gevolgen van een griep of korte verkoudheid geen probleem. Een ernstige ziekte of ongeluk met langere herstelperiode is een ander verhaal. Heb je dan genoeg spaargeld om rond te komen?

Arbeidsongeschiktheid

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt voor inkomen bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Inmiddels heeft al eenderde van alle ZZP ‘ers  zich verzekerd van inkomen bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid.

 

Wat verzeker je?

Bij ziekte en/of arbeidsongeschiktheid is je inkomen verzekerd. De mate waarin je arbeidsongeschikt bent en het bedrag dat je verzekert, bepalen de hoogte van je uitkering. Wel zo duidelijk!

 

Meeùs advies en inkoop

Meeùs inventariseert allereerst jouw persoonlijke situatie en wensen. Je ontvangt vervolgens een rapport waarin het persoonlijke advies staat beschreven. Pas daarna doen wij je een voorstel voor een AOV.


Doordat Meeùs specifieke afspraken heeft gemaakt met een aantal verzekeraars is dit voorstel uiterst scherp. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan nu contact op met Meeùs.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek?

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak maken met een adviseur van Meeùs Assurantiën bij u in de buurt.

U kunt meerdere mogelijkheden aanvinken
Eventuele toelichting